opc_loader

Babymel

Babymel

Het Engelse merk Babymel werd in 2006 opgericht door twee jonge moeders, Mel en Suzi. Wat begon als een klein bedrijf is door het doorzettingsvermogen, toewijding en duurzame aanpak van de jonge moeders uitgegroeid tot een groot succes. Tegenwoordig is het merk een must-have voor jonge ouders over de hele wereld.

De luiertassen van Babymel zijn absoluut niet standaard. De luiertassen hebben de juiste balans tussen design en functionaliteit. De twee moeders weten waar een goede verzorgingstas aan moet voldoen. Elke Babymel luiertas heeft een verschoningsmatje, verstelbare schouderband en een flessenhouder. Daarnaast is er een speciaal geïsoleerd vak voor het warmhouden van het flesje. Op warme dagen houdt dit vak een flesje sap ook tot vier uur koud. Het inbegrepen verschoningsmatje is eenvoudig te reinigen dankzij de speciale wipe-clean coating. Deze coating is ook aangebracht op de gehele voering van de tassen, waardoor de verzorgingstassen makkelijk te reinigen zijn. En natuurlijk heeft iedere luiertas is Strollerstrap; een stevige band met haak waardoor je de tas heel makkelijk op een stevige manier aan de wandelwagenkunt bevestigen

En naast al deze functionele aspecten is er natuurlijk ook gedacht aan het design. De luiertassen zijn prachtig, de modellen lopen uiteen van hip en trendy tot stoer en tijdloos. Door de mooie kwaliteit en verrassende look & feel zijn de luiertassen erg populair onder ouders. Ook voor mannen zijn er stoere tassen verkrijgbaar die niet alleen mooi maar ook functioneel zijn. 

Doordat de tassen niet meteen doen denken aan luiertassen, kunnen ze ook na de luierperiode als handtas of schoudertas worden gebruikt. Heel duurzaam dus.

Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1