opc_loader

Om een bestelling te retourneren dient u ons retourformulier in te vullen en aan uw retourzending toe te voegen.

Download hier het retourformulier.

 

Retourneren

Als bij ontvangst van de bestelling blijkt dat het artikel is beschadigd of het voldoet niet aan de verwachtingen, dan kun je deze binnen veertien dagen retourneren. Een retourzending dient binnen veertien werkdagen na ontvangst aan mij te worden gemeld via Het kleine kledinghuisje  Na goedkeuring voor het retour zenden dient de aankoop binnen 5 werkdagen bij ons terug te zijn.

Een retourzending moet voldoen aan de volgende eisen:

a.       De goederen dienen in originele staat te zijn, d.w.z. niet gebruikt en/of onvolledig, met aangehecht artikelkaartje en in een degelijke verpakking teruggestuurd te worden

b.       Artikelen die gebreken vertonen dienen ook in originele staat geretourneerd te worden. Als je zelf hebt geprobeerd de schade te herstellen vervalt het recht op retourneren.

c.       Bij retour zending dient ingevuld retourformulier bijgevoegd te zijn. Dit formulier kunt u hier downloaden.
 

De kosten van het terugzenden zijn voor rekening van de klant, alsmede het verzendrisico.

Bij ruiling van een artikel neemt Het kleine kledinghuisje eenmalig de verzendkosten van het opnieuw te versturen artikel voor haar rekening.

Bij een retourzending waarvan (het) de artikel(en) beschadigd is (zijn) en wat van te voren is aangegeven worden ook de kosten van het retourneren vergoedt.

Let op: Niet of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden niet aangenomen.

Het retouradres is:

Het kleine kledinghuisje 

Gruttoweide 50

3993DM Houten

tel. 06-24259165

Zodra een artikel in originele staat retour is ontvangen storten wij het aankoopbedrag, minus de verzendkosten binnen 5 werkdagen retour. Bij het retourzenden van de gehele bestelling wordt het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten retour gestort. Franco en rembourszendingen worden niet geaccepteerd.