opc_loader
Print deze pagina:

 

             VOORWAARDEN

1. Algemeen
1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van Het kleine kledinghuisje zijn deze Algemene Voorwaarden van toepassing.
1.2 Het accepteren van een aanbieding dan wel het doen van een bestelling houdt in dat u de toepasselijkheid van deze Voorwaarden aanvaardt.

1.3 Het kleine kledinghuisje heeft te allen tijde het recht deze algemene voorwaarden en de inhoud van haar website te wijzigen.

 

2. Aanbiedingen/prijzen

2.1 De bij de artikelen genoemde prijzen zijn in euro's, inclusief BTW. Verzendkosten zijn niet bij de genoemde prijzen inbegrepen.

2.2 Het kleine kledinghuisje is niet aansprakelijk voor de gevolgen van zet-, typ- en/of programmeer- of programmafouten in haar website. Aan onrechtmatige prijsinformatie kunnen geen rechten worden ontleend.

2.3 Aanbiedingen zijn slechts geldig zolang de voorraad strekt en gedurende de daarvoor aangegeven looptijd.

2.4 Kortingscodes zijn alleen geldig binnen de gestelde termijn. Kortingscodes zijn nooit van toepassing op Pink Ribbon artikelen, strijkapplicaties en ID-Bandjes. Tenzij nadrukkelijk anders aangegeven.

 

3. Betalingen

3.1 Het kleine kledinghuisje biedt de volgende betalingsmethoden:

   Betaling vooruit (overschrijving) via bank.

   iDeal

   Paypal

   Contant bij afhalen van de bestelling in Houten (alleen op afspraak)

Vanaf het moment van bestellen worden de artikelen zeven dagen gereserveerd. Indien de betaling niet is ontvangen binnen die zeven dagen, krijg je van Het kleine kledinghuisje een herinnering. Indien na vier dagen nog geen reactie is ontvangen, worden de artikelen weer teruggeplaatst in de webwinkel. De bestelling wordt geannuleerd met aantekening. Het kleine kledinghuisje behoudt zich het recht toe een volgende bestelling te weigeren indien meerdere malen geen betaling en/of annuleringsmail (zie punt 4) is ontvangen.

Let op: de bestellingen worden in volgorde van binnenkomst afgehandeld. Het zou sporadisch kunnen voorkomen dat een artikel net uitverkocht is. Indien dit het geval ontvang je hierover binnen 24 uur een bericht.

 

4. Annuleren

Je kunt een bestelling binnen 24 uur annuleren. Een mail naar Het kleine kledinghuisje  met vermelding van het ordernummer is voldoende om een bestelling te annuleren.

 

5. Verzenden en levertijden

Het kleine kledinghuisje hanteert lage verzendkosten voor een bestelling binnen Nederland, vanaf € 1,95. De juiste verzendkosten worden aangegeven bij de bestelling.

De kosten van verzenden buiten Nederland, binnen Europa zijn vanaf € 4,95. Dit wordt aangegeven bij de bestelling.

Het kleine kledinghuisje zal al het mogelijke doen om geaccepteerde bestellingen zo spoedig mogelijk uit te leveren. In de regel zal de bestelling na betaling binnen twee werkdagen worden verzonden. 

Helaas hebben wij geen invloed op de bezorgtijd van PostNL, het kan dus zijn dat een zending niet meteen de volgende dag wordt bezorgd, maar er langer over doet. Hou hier rekening mee.

Ook als het gaat om pakketpost, deze wordt door PostNL niet meer opgehaald op zaterdag. 

Indien een artikel niet of later pas leverbaar is wordt de klant daar zo spoedig mogelijk van op de hoogte gesteld. 

Het kleine kledinghuisje heeft een gerechtelijke leveringstermijn van 30 dagen. Wanneer de klant de bestelling binnen deze termijn niet heeft ontvangen, kan deze de koop kosteloos ontbinden.

Het kleine kledinghuisje stuurt de bestelling naar het leveradres wat door de klant is opgegeven, wij zijn niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte zendingen wanneer er een onjuiste adressering is opgegeven, dit betreft straatnaam, huisnummer, postcode of plaats.

 

6. Ruilen en retourneren

Als bij ontvangst van de bestelling blijkt dat het artikel is beschadigd of het voldoet niet aan de verwachtingen, dan kun je deze binnen veertien dagen retourneren. Een retourzending dient binnen veertien werkdagen na ontvangst aan mij te worden gemeld via Het kleine kledinghuisje  Na goedkeuring voor het retour zenden dient de aankoop binnen 5 werkdagen bij ons terug te zijn.

Een retourzending moet voldoen aan de volgende eisen:

a.       De goederen dienen in originele staat te zijn, d.w.z. niet gebruikt en/of onvolledig, met aangehecht artikelkaartje en in een degelijke verpakking teruggestuurd te worden

b.       Artikelen die gebreken vertonen dienen ook in originele staat geretourneerd te worden. Als je zelf hebt geprobeerd de schade te herstellen vervalt het recht op retourneren.

c.       Bij retour zending dient ingevuld retourformulier bijgevoegd te zijn. Dit formulier kunt u hier downloaden.
 

De kosten van het terugzenden zijn voor rekening van de klant, alsmede het verzendrisico.

Bij ruiling van een artikel neemt Het kleine kledinghuisje eenmalig de verzendkosten van het opnieuw te versturen artikel voor haar rekening.

Bij een retourzending waarvan (het) de artikel(en) beschadigd is (zijn) en wat van te voren is aangegeven worden ook de kosten van het retourneren vergoedt.

Let op: Niet of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden niet aangenomen.

Het retouradres is:

Het kleine kledinghuisje 

Gruttoweide 50

3993DM Houten

tel. 06-24259165

Zodra een artikel in originele staat retour is ontvangen storten wij het aankoopbedrag, minus de verzendkosten binnen 5 werkdagen retour. Bij het retourzenden van de gehele bestelling wordt het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten retour gestort. Franco en rembourszendingen worden niet geaccepteerd.

 

 

8. Garantie

8.1 Indien Het kleine kledinghuisje producten aan de afnemer levert, is Het kleine kledinghuisje  tot een verdergaande garantie ten opzichte van de afnemer gehouden dan waarop bedrijfsnaam ten opzichte van haar toeleverancier aanspraak kan maken. 
Reclamaties wegens uiterlijk waarneembare gebreken moeten conform de contractvoorwaarden, doch uiterlijk binnen 30 (dertig) dagen na ontvangst van de goederen door de opdrachtgever schriftelijk worden ingediend. Reclamaties welke door Het kleine kledinghuisje na het verstrijken van deze termijn worden ontvangen, behoeven niet door Het kleine kledinghuisje in behandeling te worden genomen.

 

9. Bestellingen/communicatie

9.1 Voor misverstaan, verminkingen, vertragingen of niet behoorlijk overkomen van bestellingen en mededelingen ten gevolge van het gebruik van Internet of enig ander communicatiemiddel in het verkeer tussen u en Het kleine kledinghuisje, dan wel tussen Het kleine kledinghuisje en derden, voor zover betrekking hebbend op de relatie tussen u en Het kleine kledinghuisje, is Het kleine kledinghuisje niet aansprakelijk, tenzij en voorzover sprake mocht zijn van opzet of grove schuld van Het kleine kledinghuisje.

 

10. Privacy

Persoonsgegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld.

 

11. Diversen

Houd er rekening mee dat de kleuren van de foto’s, onverhoopt, kunnen afwijken van de werkelijkheid. Het kan zijn dat door de verschillende browsers waar men mee werkt en door het verschillend afstellen van beeldschermen, de kleuren anders kunnen worden weergegeven. Hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Bij de artikelen staan altijd de afmetingen vermeldt, is dat niet het geval vraag er dan naar om misverstanden te voorkomen. Ik meet het graag voor je op.

 

Vragen & Klachten

Heb je vragen, opmerkingen en/of klachten over onze artikelen of levering, neem dan even contact op via Het kleine kledinghuisje